FMB Performance TT 25

Nový produkt

Galuska se zaměřením na výkon. Ručně vyrobená ve francouzské manufaktuře. Dílna nese jméno zakladatele Francois Marie Boyaux (F.M.B.).

Více informací

Skladem

2 200 Kč s DPH

Více informací

Galuska se zvýšenou odolností ručně vyrobená ve francouzské manufaktuře. Dílna nese jméno zakladatele Francois Marie Boyaux (F.M.B.). Výrobky této značky patří k nejuznávanějším výrobkům hlavně v rychlostních disciplínách. Zvláštností FMB galusek je klasická metoda výroby, kostru tvoří bavlněná tkanina na níž je nalepen gumový běhoun a následně je galuska sešita. Bavlněné tkanina zajišťuje  vysokou flexibilitu. Bočnice u FMB jsou impregnované, sice impregnace nepatrně zvyšuje hmotnost, ale tkanina je méně náchylná  na vlhkost, nečistoty  a podstatně zvyšuje životnost pneumatiky, při zachování velké citlivosti boční stěny. Výsledkem je kostra galusky, která ve spojení se vzorkem běhounu nabízí výborný komfort, zrychlení na špičkové úrovni, skvělé boční držení a v neposlední řadě zvýšenou odolnost

 K výrobě galusek používá:

„Polycotton“ (směs přírodní bavlny a polyesteru (PES)) má pro tělo pláště lepší vlastnosti než čistá bavlna, neroztahuje se a nesmršťuje. Vysoké TPI-330.
„GRIP +“ je označení pro směs černého běhounu , jenž nesou všechny pláště a galusky. Daná směs, jejíž vývoj trval několik let a je neustále zdokonalována, jejíž nejsilnější stránkou maximální přenos výkonu spolu s vynikající přilnavosti na suchu i za mokra.
- Voděodolný potěr bočnice s dlouhou životností.

F.M.B. Performance TT kostra galusky je vyrobena z materiálu CottonTech neboli polycotton, který nabízí to nejlepší jak z hlediska pružnosti, tak nízkého valivého odporu. Je to galuska zaměřena na rychlost, tělo galusky je postaveno pro maximální citlivost a dezén běhounu má ve střední části sníženou tloušťku běhounu za účelem zvýšení rychlosti a maximální účinnost.  Pružný plášť zvyšuje pohodlí a zaručuje maximální citlivost,  zatímco běhoun zajišťuje skvělou přilnavost na mokré i suché vozovce. Je vybavena latexovou vnitřní trubicí, která snižuje valivý odpor a nabízí lepší ochranu proti propíchnutí.

  • Bočnice: Bavlna - světlý bok. Impregnovaná bavlněná kostra (nepotřebuje údržbu)
  • Šířka: 25mm 
  • Duše: latex
  • Galuska s rychlým běhounem a zaměřením na rychlost a citlivost.
  • Ruční výroba.
  • Váha: šíře 25- 285-295g. / ruční výroba - váhy se mohou měnit!